Hitta din personliga klädstil

För att du ska se fantastisk ut och framhäva dina bästa sidor är det viktigt att du bär kläder som du gillar. Att hitta din egen klädstil och bygga upp en garderob utifrån den är ett bra val om du alltid vill känna dig snygg i dina kläder. Men för att du ska känna dig fantastisk är det en fördel att gilla din kropp. Om du är missnöjd med kroppen kan du jobba med dig själv, men även göra fysiska förändringar. Brösten är en kroppsdel många väljer att förändra. Om det är något som du går och drömmer om kan du gå in på Motiva Sverige och läsa mer om bröstomptimering. Motiva Sverige erbjuder olika typer av implantat som kan ge dina bröst olika form. Om du är intresserad av att optimera dina bröst är det bästa att boka en konsultation för att få råd om vad som kan passa dig bäst.

Leta inspiration till din stil

När du är vän med kroppen kan du framhäva dina bästa sidor med hjälp av kläder men för att göra det behöver du hitta din personliga stil. Om du trevar och inte har hittat din stil ännu finns det några bra knep som du kan använda för att hitta den. Börja med att rensa i garderoben för att få bättre koll på vilka plagg som du egentligen äger. Sedan rensar du bort sådant som du inte gillar. För att lokalisera din stil är det bra att söka efter inspiration. Det finns bra inspiration att hitta på olika sociala mediekanaler. Spara sådant som tilltalar dig. När du har lite bilder kommer du förmodligen att kunna se vad du gillar för typ av stil och även färger.

Lokalisera din kroppsform

Förutom att ha en bra passform på kläderna är det bra att fundera över vilka nyanser och färger som du faktiskt gillar och klär i. Färger kan ha stor effekt på utseendet åt både det positiva och negativa hållet. Det bästa är att prova olika nyanser. För att kläderna ska sitta bra är det viktigt att du tar reda på vilka klädmodeller och silhuetter som du ska satsa på. Allas kroppar är olika utformade och en del kroppar passar lite bättre i vissa plagg. Ett tips är att du hittar en stilförebild som har samma kroppstyp som dig, då kan du få massor med inspiration.

Investera i bra vardagskläder

När du har hittat din stil och plagg som du tilltalas av är det bra att investera i bra plagg som du använder ofta. Låt det ta tid att bygga upp en garderob som baseras helt på din stil. Det är inget som sker över en natt. Men när du väl har en sådan garderob kommer du alltid att ha något att sätta på dig.