Sälj guld och investera i din garderob

Ett snabbt sätt att få in pengar till att köpa kläder och skapa en personlig och snygg garderob är genom att sälja guld. Det är jättesmart att bygga upp en garderob med en personlig stil, så att du alltid kan matcha ihop en outfit oavsett sammanhang.

Sälja guld online

Det är roligt att bygga upp en garderob. Hitta din egen stil som du känner dig bekväm i. Då är det smart att satsa på lite bättre märken, som har en mer tidlös och personlig design än vanlig fast fashion. För att få råd att börja bygga upp en garderob med en personlig stil kan du sälja guldsmycken och guldsaker som inte har något värde för dig. Då får du snabbt in flera tusenlappar. Gå igenom ditt smyckeskrin, badrumsskåpet och necessären och se vad du hittar. Som guldlänken som du fick av en gammal partner för fem år sedan eller berlocken som du köpte i Thailand och som du aldrig använder. Naturligtvis ska du behålla alla smycken som har ett affektionsvärde för dig, som släktgods. Men smycken och guldsaker som ändå bara ligger och skräpar kan du lika gärna omvandla till en snygg garderob. När du ska sälja guld får du bäst betalt hos Diamantbrev. Du går in på deras hemsida och beställer hem ett försäkrat kuvert. Sedan lägger du i dina guldföremål och skickar tillbaka brevet till dem. Pengarna kommer in på ditt bankkonto inom ett dygn. Diamantbrev har 4,9 av 5 på Trustpilot och över 10 000 nöjda kunder. Så du kan känna dig trygg när du säljer ditt guld till dem.

Investera i din garderob

Nu är det dags för det riktigt roliga: skapa en egen stil och investera i din garderob. Det är smart att både köpa klassiska plagg som håller i många år och kombinera dem med roliga och personliga detaljer. Genom att ha en garderob som verkligen passar dig, så kommer du både spara pengar och tid. Dina kläder kan matchas och du kan alltid skapa en snygg outfit.

Skapa en egen modestil

Att skapa en egen modestil är inte lika svårt som det låter. Det första du ska göra är att gå ut på nätet och leta efter olika klädesplagg som du gillar. Ta en bild, en skärmdump, på alla kläderna. Sedan lägger du dem i en särskild mapp på din dator eller surfplatta. När du letar efter kläder ska du leta efter individuella plagg, inte leta efter en stil. I så fall efterapar du bara en annan person, istället för att skapa något unikt och eget. När du har ungefär 50-150 olika bilder i din mapp låter du den vila i två veckor. Sedan går du in och kollar efter gemensamma nämnare. Vad är det för kläder som förekommer på många kort? Är det blommiga klänningar eller rosa blusar? Läder eller gillar du fuskpäls? Stilrent i svart eller gillar du riktigt färgglada tröjor? Titta både på de olika klädesplaggen och färgerna. När du skapar en egen garderob är det smart att utgå från tre-fem grundfärger som du håller dig till. Då kommer du mycket lättare att kunna matcha alla dina plagg.