Möt hösten i rätt modeplagg

När hösten anländer är det hög tid att lägga bort sommarkläderna och fokusera på mer värmande plagg. Det finns massor med härliga modetrender att möta hösten i. Att bära hoodies fungerar alltid på hösten om du vill bära ett klassiskt plagg som alltid är mer eller mindre trendigt. Det bästa med hoodies är att de passar till alla möjliga underdelar. Det är lika snyggt att bära hoodies till leggings som till en kjol eller kostymbyxor. Anpassa byxorna efter det du ska göra för att vara rätt klädd. En hoodie kan du även bära under flera olika ytterplagg och samtidigt se fantastisk ut. Att bära en hoodie med tryck tillsammans med jeans är riktigt snyggt.

Stickat fungerar alltid på hösten

Ett annat plagg som är ett av höstens it-plagg är den ribbade linnet. Det kan du kombinera tillsammans med ett par snygga jeans och en satinskjorta. Om det är kallt ute kan du bära en trenchcoat och ett par boots. Stickat är alltid mer eller mindre trendigt. I höst kan du bära en stickad kofta tillsammans med ett par byxor i skinnimitation. Till kontoret kan du i höst bära ett par kostymbyxor som du matchar med en stickad väst. Över det kan du bära en snygg kavaj som passar till de övriga plaggen. På fötterna väljer du ett par tilltalande klackar. När det är höst är det en bra idé att båda kunna klä av och på dig efter vädret. Ibland bjuder hösten på ett par riktigt varma dagar och då är det fördelaktigt att kunna ta av dig något plagg.

Klä dig i olika färger

Färger som du kan satsa på denna höst för att vara trendig är bland annat rosa, orange, gult och grönt. När det kommer till rosa kan du använda allt från puderrosa till cerise och fuchsia. Du kan ha rosa kavaj, linne, skor eller byxor. Allt beror på hur mycket rosa du vill bära. Om du är den försiktigare typen kan du satsa på färggranna accessoarer. En grön stickad tröja är väldigt snyggt till ett par svarta byxor. Laborera med plagg i olika färger för att hitta en bra look för dig.

Quiltade jackor och stövlar

Ett ytterplagg som verkligen klivit fram på modescenen är quiltade jackor. Höstens modeplagg präglas av komfort och stil. Det quiltade ytterplagget går helt i linje med det. Det finns både korta och långa jackor som är quiltade, det är bara att hitta din favoritlängd. Matcha den quitlade jackan med säsongens snyggaste höstskor som exempelvis den klassiska knähöga stöveln. Den fungerar även lika bra med ankelboots med låg klack eller ett par chunky vardagsboots. Om du inte vill ha en quiltad jacka kan du satsa på en snygg höstkappa i en neutral färg.