Ge din look en härlig twist med accessoarer

Modeplagg i all ära men att bära accessoarer med oväntade inslag och material kan ge den mest anonyma outfiten en bra twist. Höstens vardagsgarderob präglas till stor del av trendiga basplagg. Sådana plagg är perfekt att matcha med distinkta välgenomtänkta detaljer som gör din outfit unik och elegant. Ett enkelt och smart sätt att lyfta en vardagsoutfit är att välja ett iögonfallande mobilskal. Det finns iPhone 14 Plus skal i trendiga färger och intresseväckande mönster. Botanisera bland det stora sortimentet och hitta dina favoriter.

Mobilskalet är en användbar accessoar

Du kan med fördel ha fler än ett iPhone 14 Plus skal. Ett tips när du ska välja ut ditt mobilskal för dagen är att matcha det med dina övriga smycken och accessoarer som du känner för att bära. Om du bär kläder i neutrala kulörer är det perfekt att bära accessoarer i mer färgstarka kulörer. I höst ligger exempelvis neon och chockrosa högt upp på listan av trendiga färger. Accessoarer är även perfekt att använda om du inte vill bära klädesplagg med skrikiga färger.

Värm dig med en trendig balaklava

En riktigt trendig accessoar i höst är balaklavan. Du kan med fördel byta ut den mot mössan om du vill känna dig riktigt moderiktig. Det finns snygga balaklavor i tidlösa färger som är gjorda i lyxig kashmir. Du kan även välja en i en stark färg på balaklavan om du vill sticka ut lite mer. Du kommer oavsett färg med största sannolikhet inte att frysa. Scarfen är också en accessoar som synts mer av i modevärlden. Att välja en scarf i mjukt läder som du lägger över tröjan är både snyggt och trendigt. Scarfen är också perfekt att matcha med ett tilltalande iPhone 14 Plus skal.

Skimrande smycken och accessoarer

Att bära accessoarer som har blanka ytor är också något som börjat växa sig större. Du kan bära partyskor i metallicfärg, bära en dekorativ brosch som skimrar eller en handväska i samma stil. Ett iPhone 14 Plus skal som skimrar är också ett alternativ. Pärlhalsband som har följt med i flera generationer är i höst lite extra nymodigt. Du ska dock helst satsa på smycken med stora pärlor.

Snygga skärp och statement-halsband

För att få en snygg siluett och vara trendig samtidigt är ett midjeskärp med spänne ett tips. Ett skärp som har ett spänne i midjan blir väldigt dekorativt och kan lyfta en alldaglig outfit. Ett statement-halsband kan likt skärpet lyfta vilken look som helst.